Tillbaka, eller...?

Hello! 
 
Jag vet att det har varit väääääääldigt dålig uppdataring här, men jag har inte haft tid eller lust att skiva något. Och sen när jag har tid vet jag liksom inte vad jag ska skriva om... Så ifall ni har några tips om vad man kan skriva om så kan vi väl skriva det i kommentarerna?
 
Men nu ska jag försöka att blogga mera! Och jag hoppas att jag får fler läsare då, eftersom det inte är så roligt att skriva och det typ bara är 2 personer som läser, ifall ni förstår vad jag menar...
 
Sen har jag också tänkt på att börja "vlogga". Jag tror det skulle vara roligare än att sitta och skriva hela tiden, plus att de som tittar "lär känna" mig mer och får bättre intryck på hur jag är som person. Men tyvärr vet jag inte ifall jag får göra det efersom min pappa är ganska rädd om oss på internet och så...  Och jag vill inte fråga heller för då kommer han antagligen ställa massa konstiga frågor varför jag ska börja vlogga osv. Men vi får se hur jag gör!
 
Sen det som kanske är lite roligt att veta (om jag inte ska skriva långt) är väl att jag har fått tandställning! Jag hade tandställning innan men det var en som man satte i gommen, men nu är det en vanlig fast tandställning! Och konstigt nog är jag glad för att jag har äntligen har fått den!
Förresten så fick jag den i onsdags (dagen efter skolavslutningen).
 
Här kommer två lite random bilder från det här skolåret!
 
 
Som ni ser på sista bilden så vann ju vi! Woop woop!
 
Aja, ha det så bra så ses vi!
 
© Copyright by Sofia