Rubrik?

Okej, nu är jag lite irriterad på att jag inte kan göra eller lägga en designer! Seriöst?! Kan det vara så svårt? :o Om någon vet hur man gör eller vet någon bra film (eller vad som helst) som visar på ett bra sätt hur man gör eller lägger in designer på blogg.se så kan vi väl vara snälla och säga det? :) Det skulle vara underbart!
 
Och nu känner jag att det jag skriver om är bara om designen och det kanske inte är så intressant men tills den är fixad så kommer det nog vara lite såna här inlägg lite då och då!
 
Det som har hänt dom senaste dagarna var väl att jag gjorde illa min fot i onsdags när jag hoppade ut från trampolinen och slog i en järnstång på golvet (det är svårt att förklara om man inte hoppar trampolin)... Så just nu hoppar jag runt på kryckor, och jag säger bara att det INTE är roligt! Jag vill kuna röra på mig, jag vill vara ute, jag vill träna, jag vill vara med kompisar ORDENTLIGT!
Sen kom Alicia hem från Kroatien (där hon har varit i 4 veckor), vi har inte träffats än men vi kommer ju såklart det!
Juste! Ni kanske inte vet vem Alicia är? Okej, hon är min bästa vän och det har hon varit sen vi var 6 år, alltså i 7 år (OJ! Jag kan inte fatta att det har gått så lång tid!). Vi har tränat trampolin ihop i ungefär 5-6 år. Och vi håller typ alltid ihop! ♥
 
Bilden är från Orsa Grönklitt.
Hade gött!♥
©Copyright by Sofia

Design?

Hej!
Ni får stå ut med den här designen tills jag har hittat någon som kan göra en design till mig gratis! ;) Jag vet inte hur man gör eller lägger in designer på blogg.se! :P Men om det är någon som kanske kan lära mig, eller kanske kan göra en åt mig gratis kan väl säga till? Det vore toppen ifall någon kunde det! :D
 
Här får ni en bild från Gotland också! ;)
Hade gött!
© Copyright by Sofia