Tävlingar

Förlåt att jag inte har bloggat på ett bra tag! Men jag har varit upptagen med att leva livet, träna och plugga! Eller ja, jag har bara tränat och pluggat. Det känns som om jag inte hinner något annat! Men det blir väl så nu.
Jag sa ju förut att jag hade varit på läger och ja, det har jag! Det första var med utvecklingsgruppen nere i Västra Frölunda (vid Göteborg) och helgen efter var vi på ett "kom igång-läger", med utländska tränare. Sjukt roligt och jättebra tränare! Och det låg i Herrljunga som också ligger nere vid Göteborg. Eftersom vi bor i Uppsala så tar det ett tag att åka ner dit. Och så åkte vi dit två helger på rad! Det är ju sjukt roligt och så, men lite jobbig att åka tåg i ca 4 timmar. På det första lägret hade jag väldigt ont i foten eftersom jag hade hoppat ut. Så jag kunde tyvärr inte träna ordentligt den helgen, men helgen efter gick det som tur var!

Men nu sitter jag i bilen på väg till Sjövalla (vid Göteborg såklart!), till en tävling. Det ska bli så roligt!
I veckan var jag inte alls taggad på tävling för träningarna gick sämst och allt var bara dåligt! Men gårdagens träning gick jättebra och nu är jag väldigt taggad! :D

Ha det bra! :)
(Skrivet från mobil, alltså är bilden från mobilen)

Copyright by Sofia